Makkelijk nieuwe leden scoren?

Doe mee met de landelijke Sportactie van NOC*NSF en Albert Heijn! Maak sportactiviteiten aan en ontvang jouw potentiële leden tussen 17 september en 25 november bij jou op de club. Van 17 t/m 30 september ontvangen klanten in alle Albert Heijn winkels bij elke keer* boodschappen doen een sportvoucher. Deze voucher is twee keer gratis sporten waard en kan tot 25 november bij de deelnemende sportclubs verzilverd worden via www.ahsportactie.nl. Doet jouw club al mee? Meld je aan en scoor nieuwe leden! 

In 2017 was de AH Sportactie een groot succes. Meer dan 40.000 sporters hebben 331 verschillende sporten ontdekt. In de periode september t/m december 2017 hebben deze sporters maar liefst 114.000 boekingen geplaatst bij de ruim 6000 gastvrije sportclubs en is de actie gewaardeerd met een 9.

Wist je dat 35-50 % van de sporters lid is geworden van een sportclub na deelname aan de AH Sportactie? En het mooiste?! Meedoen is écht makkelijk!

Hoe doe je mee met de AH Sportactie?
1. Zet je club op de kaart, via clubprofiel.nl
2. Meld je aan voor de AH Sportactie
3. Maak sportactiviteiten aan
4. Promoot jouw sportactiviteiten via #AHSportactie en in jouw Albert Heijn winkel
5. Ontvang jouw sporters gastvrij 

SUPERTIP: Heb je vorig jaar al meegedaan? Dan kun je jouw clubprofiel gewoon hergebruiken en bijvoorbeeld je oude sportactiviteiten kopiëren. 

Doe mee en zet je club op de kaart

Leestip: De tien redenen waarom jouw Sportclub moét meedoen aan het AH Sportactie
Leestip: De gouden tip van Sportclub Monkey Moves


Bekijk hieronder alle downloads die jij voor jouw club kunt gebruiken rondom de AH Sportactie. Wil je meer downloads? Bekijk dan hier het totaal overzicht. Kom je er niet uit? Bij veel gestelde vragen staan veel antwoorden die jouw kunnen helpen. Maar je kunt ook contact opnemen met het NOC*NSF Sport Supportteam.

NOC*NSF Sport Support

Hulp nodig met het aanmaken van een clubprofiel? Of heb je vragen over het toevoegen van jouw sportaanbod? Wij helpen je graag! 

Neem ook eens een kijkje op de 'Veelgestelde vragen' pagina. Misschien staat het antwoord daar wel bij. Kom je er echt niet uit? Dan kan je via de contactpagina jouw vraag stellen!