Mijn club(s)

De Nationale Sportweek 2018

Log in om mee te doen aan deze actie Inloggen

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF, met als doel om sport te promoten en mensen te inspireren te gaan bewegen. Als sportclub kan je tijdens de Nationale Sportweek jouw sport en jouw club promoten. Zet de deuren open en laat zien waarom jouw sport en jouw club het allerleukst zijn!


Geen beheerrechten voor deze club

Je hebt geen rechten om deze club te beheren. Om deze club te beheren is het noodzakelijk om eerst beheerrechten aan te vragen. Klik hier om rechten aan te vragen.

Dit jaar hebben we een extra lange en feestelijke Nationale Sportweek, waarin we met zijn allen lekker gaan sporten en bewegen. Van 15 tot en met 29 september 2018 zetten honderden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Om het feest nog grootser te vieren, zijn er in 2018 maar liefst vijf host cities van de Nationale Sportweek, namelijk Deventer, Groningen, Den Haag, Helmond en Heerenveen.

Meer informatie over de Nationale Sportweek

Alle steden omarmen een (sport) thema, die op één dag tijdens de Sportweek centraal staat. Groningen gaat actief aan de slag met de Sportieve Opening van het Schooljaar, Deventer heeft grote aandacht voor bedrijfsport en in Helmond staat de Sportclub centraal. Jij kan hier als club natuurlijk op aanhaken samen met jouw gemeente. Benieuwd naar alle thema’s? Bekijk dan de sportkalender.