Mijn club(s)

Sportplezier & respect

Log in om mee te doen aan deze actie Inloggen

Geen beheerrechten voor deze club

Je hebt geen rechten om deze club te beheren. Om deze club te beheren is het noodzakelijk om eerst beheerrechten aan te vragen. Klik hier om rechten aan te vragen.

Sport brengt mensen samen, zorgt dat ze gezond blijven, maar vooral dat ze plezier hebben. Meestal dan. Want soms gaat het mis. Een scheldpartij, wat duw- en trekwerk of een serieuze vechtpartij. Dat wil niemand. Sportplezier, daar gaat het om. Daarom werken sportbonden en NOC*NSF, in opdracht van het ministerie van VWS, aan het actieplan ‘Naar een veiliger sportklimaat’. Hoe? Door jou als bestuurder, trainer, coach, scheidsrechter of jurylid te leren hoe je sportplezier stimuleert. En om in te grijpen als het fout gaat. Zo houden we sporten leuk! Wil je weten hoe je dit aanpakt?

Meer informatie over sportplezier

NOC*NSF Sport Support

Hulp nodig met het aanmaken van een evenementprofiel? Of heb je vragen over het toevoegen van jouw sportevenementen? Wij helpen je graag! 

Neem ook eens een kijkje op de 'Veelgestelde vragen' pagina. Misschien staat het antwoord daar wel bij. Kom je er echt niet uit? Dan kan je via de contactpagina jouw vraag stellen!