Op deze pagina vind je meer informatie die je kan helpen om jouw sportacties succesvol te laten zijn. Denk bijvoorbeeld aan how-to-do-instructies, logo's, video's, advertenties, handleidingen en flyers. 

  Youtube Kanaal Sport Support 
Klik hier om naar het Youtube Kanaal van Sport Support te gaan. In de instructievideo's legt het Sport Supportteam van alles uit. Ook zijn er experts aan het woord en gaan we sportvloggen bij verschillende sporten en sportclubs in Nederland. 

  Instructie Clubprofiel aanmaken
Klik op de button hiernaast voor uitleg over hoe je een clubprofiel aanmaakt zodat je nog beter zichtbaar en vindbaar bent voor sporters.

  Instructie Sportactiviteiten aanmaken
Klik op de button hiernaast voor uitleg over hoe je sportactiviteiten kunt aanmaken waarvoor sporters zich kunnen aanmelden bij je sportclub tijdens de Nationale Sportweek en de AH Sportactie. 

 

  Communicatie toolkit AH Sportactie en Nationale Sportweek
Download via de button hiernaast de officiële communicatie toolkit van de AH Sportactie en de Nationale Sportweek. In dit zipbestand vind je o.a. een handleiding en voorbeelden van persberichten.

  Promotie toolkit Nationale Sportweek
Download via de button hiernaast de officiële promotie toolkit van de Nationale Sportweek. In dit zipbestand vind je o.a. het logo, lettertype en de verschillende kleurcodes. Wil je posters personaliseren, klik dan hier.

  Promotie toolkit AH Sportactie
Download via de button hiernaast de officiële promotie toolkit van de AH Sportactie. In dit zipbestand vind je o.a. het logo, lettertype en de verschillende kleurcodes.

  Promotie toolkit AH Sportfestijn
Download via de button hiernaast de officiële promotie toolkit van het AH Sportfestijn. In dit zipbestand vind je o.a. het logo, lettertype en de verschillende kleurcodes.
    Nieuwsbrieven Clubprofiel
Clubs die op clubprofiel.nl staan, krijgen geregeld een nieuwsbrief met de laatste updates over onze campagnes. Hieronder kun je deze nieuwsbrieven met tips & trics nog eens rustig nalezen.

Nieuwsbrief 1
Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 3