Veelgestelde vragen

Zodat je zichtbaar bent op sport.nl en voor toekomstige sporters!

Het logo mag maximaal 150 x 150 zijn. Om het logo in het juiste formaat te krijgen kun je via www.fotoverkleinen.nl het logo kleiner maken.

Doorloop de volgende stappen om te kijken of je zichtbaar bent op www.ahsportactie.nl:

  1. Heb je sportactiviteiten aangemaakt?
  2. Hebben alle activiteiten een groen vinkje?
  3. Is de locatie correct toegevoegd in het clubprofiel?
  4. Na het opslaan duurt het minimaal 30 minuten voordat de sportactiviteiten zichtbaar zijn.

Om je clubprofiel op te slaan moeten alle verplichten velden ingevuld worden, waaronder de KvK naam en nummer, de algemene beschrijving, het logo en de headerfoto etc. Let op: het logo mag maximaal 150 x 150 zijn. Daarnaast moet je boven het kopje opslaan aanvinken dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring.

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een clubprofiel voor www.sport.nl

Tussen het opslaan van de sportactiviteit en het zichtbaar worden op www.ahsportactie.nl zit 30 minuten. Mocht het daarna nog niet zichtbaar zijn, check dan of je sportactiveit compleet is en of je locatie klopt. Heb je dit allemaal gecheckt en ben je nog niet zichtbaar? Neem dan contact op met het Sport Supportteam! 

Typ minimaal 3 letters van de sport(bond) in het invulveld. Daarna verschijnen daaronder suggesties die je aan kunt klikken. Wil je meerdere sporten / sportbonden toevoegen? Vul ze dan één voor één in. Let op: je kan pas een sportbond toevoegen nadat je minimaal één sport hebt toegevoegd

Daar kan je bijvoorbeeld een link naar de website plaatsen waarop sporters zich eventueel kunnen aanmelden om lid te worden na het gratis proefsporten.

Als je naar jouw sportactiviteiten gaat in het clubprofiel, dan vind je per sportactiviteit de inschrijvingen. Als je klikt op 'bekijk inschrijvingen' zie je de gegevens van de sporters. 

De sportactiviteiten worden aangemaakt zodat sporters zich via de 'zoek en boek' module daarop kunnen inschrijven.

Ja, tijdens de AH sportactie kan je ook nog sportactiviteiten aanmaken.

Bij het aanmaken van een nieuwe sportactiviteit kan je een begin- en einddatum invullen. Bij 'herhaling' kun je aangeven of je de activiteit wekelijks, dagelijks of niet wilt herhalen. Als je de activiteit hebt opgeslagen kun je later niet de data met herhaling bewerken. Dan dien je een nieuwe activiteit aan te maken.

Dit betekend dat je nog niet alle velden hebt ingevuld. Pas als er een groen vinkje voor staat dan is jouw activiteit zichtbaar voor sporters.

De leeftijdscategorieën zijn slechts een indicatie. Je kunt het beste in de titel van de sportactiviteit zetten om welke leeftijden het gaat.
Bijvoorbeeld: Tennis 6-9 jaar

Dit komt doordat de hoofdboeker die het telefoon- en noodnummer invoert ook vrienden kan boeken. Hiervoor hoeven zij voor de vrienden alleen hun naam en het e-mailadres op te geven. Dus het telefoon en noodnummer van de vrienden zijn hetzelfde als die van de hoofdboeker van de activiteit!